Σελίδες

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τα μυστικά μιας δεμένης οικογένειας

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016
   

Είναι τέτοιες οι συγκυρίες, που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να υπάρχει ευτυχία σε μια οικογένεια. Είναι όμως εφικτό να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες για να ενισχυθεί το δέσιμο μεταξύ των μελών της. Μάθετε λεπτομέρειες…
  • Το πρώτο μυστικό μιας ευτυχισμένης οικογένειας είναι να επιδιώκουν τα μέλη της να απολαμβάνουν τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας που περνούν μαζί. Μην ξεχνάτε ότι η ευτυχία είναι στιγμές!

  • Είναι δεδομένη η αγάπη που νιώθουν οι γονείς για τα παιδιά τους και τούμπαλιν, όμως πρέπει να εκφράζεται με κάθε ευκαιρία, με όλους τους δυνατούς τρόπους. Δομήστε τρυφερή και «αγαπησιάρικη» σχέση μεταξύ σας και θα φτάσετε ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία.

  • Μπορεί οι υποχρεώσεις σας να μην το επιτρέπουν, όμως έχει ευεργετικές συνέπειες στις μεταξύ σας σχέσεις να τρώτε όλοι μαζί. Είναι μια από τις πιο «ιερές» εκφάνσεις της οικογενειακής ζωής και με τις συζητήσεις που γίνονται στο τραπέζι, δημιουργείται περαιτέρω δέσιμο.

  • Φροντίστε να περνάτε τον όποιο ελεύθερο χρόνο σας με τα παιδιά σας (λέγε με Σαββατοκύριακο), καταφεύγοντας σε από κοινού ποιοτικές δραστηριότητες και όχι να κάνετε ξεχωριστά πράγματα που ευχαριστούν τον καθένα ατομικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου