Σελίδες

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Αναγνώρισε τους δαίμονές σου και μόνο τότε θα κερδίσεις τον πόλεμο

θλίψη μοναξιά μετάνοια συγχώρεση  συναισθήματα

 Εναλλακτική Δράση

Για να τα βρεις με τους γύρω σου, πρέπει πρώτα να εξημερώσεις τους δαίμονές σου. Μην προσπαθείς να κρυφτείς από αυτούς, είναι σαν να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου και αυτού του είδους η συμπεριφορά είναι η αιτία για όλα σχεδόν τα προβλήματα που σε ταλαιπωρούν.
Ο εσωτερικός μας κόσμος είναι μία ανεξερεύνητη, παρθένα σπηλιά, τυχεροί αυτοί που έχουν το θάρρος να εισέλθουν στο σκοτάδι και να πολεμήσουν για να γεννηθεί το ήδη υπάρχον φως. Εκεί λοιπόν, μέσα σε αυτή την απόκοσμη φαινομενικά σπηλιά, κρύβεται η ευτυχία και η ισορροπία σου, και τις φυλάνε με νύχια και με δόντια οι δαίμονες σου. Δικά σου δημιουργήματα, έκπτωτα μεν, αλλά καθ’ όλα δικά σου.
Αναγνώρισε τους δαίμονές σου και μόνο τότε θα κερδίσεις τον πόλεμο
Έχουν ξεφύγει του λογιστικού έλεγχου και έχουν καταλάβει όλο σχεδόν το υποσυνείδητο σου, κρατούν το τιμόνι και δεν έχουν ανάγκη αλλά ούτε και διάθεση για καμία εντολή, αυτοί κρίνουν πότε θα στρίψουν το τιμόνι και θα σε ρίξουν σε τοίχο. Μεγάλη υπόθεση ο πόλεμος και ειδικότερα όταν είναι εσωτερικός. Καθημερινά μέσα σου λαμβάνει χώρα μία μάχη, και αυτό όσο και αν προσπαθείς βγαίνει πάντα προς τα έξω με αντίκτυπο πρώτα τον ίδιο σου τον εαυτό και από εκεί και πέρα τους αγαπημένους σου, τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.
Οι τελευταίοι μηχανισμοί άμυνας πολεμούν τους δαίμονες σου μόνοι τους χωρίς καν τη δικιά σου υποστήριξη και συνδρομή. Ξύπνα από τη σκλαβιά σου άνθρωπε πολυμήχανε και πολιτισμένε, κοιτά καλά τον ουρανό, αφουγκράσου την πλάση, δεν είσαι δα και τόσο εξελιγμένος όσο σου λένε, έχεις πολύ χρόνο μπροστά σου, μια αιωνιότητα.
Άντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου