Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Οι αναξιόπιστοι προδίδονται από τη συμπεριφορά τους

Μαθήματα ζωής για μας και τα παιδιά μας

5 «αγαπημένες» συνήθειες των αναξιόπιστων ανθρώπων

Πολλές φορές κάποιες συνήθειές σας, κι ας μην τις κάνετε συνειδητά ή επίτηδες, σας χαρακτηρίζουν τόσο έντονα που οι γύρω σας σας ταυτίζουν με αυτές σχηματίζοντας μια γνώμη για σας που είτε μπορεί να είναι ελαφρώς άδικη, είτε να μην αντιστοιχεί πλήρως στην εικόνα σας. 
Σας θεωρούν αποτυχημένους σε κάποιους τομείς, αναξιόπιστους και άτομα στα οποία δεν μπορεί κανείς να βασιστεί ή να ακούσει κάτι δημιουργικό. 
Σε κάθε περίπτωση, σίγουρα δεν είναι ευχάριστη, και κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό.

1. Είστε νευρικοί
Όταν βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο ή σε μια επαγγελματική συνάντηση, τυχαίνει να κουνάτε νευρικά τα πόδια σας, πολλές φορές χωρίς να το έχετε καν συνειδητοποιήσει. 
Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που δεν είναι αρκετά δυνατός ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. 
Έναν τέτοιο άνθρωπο, λοιπόν, δύσκολα θα τον εμπιστευτεί κάποιος.

2. Είστε σιωπηλοί

Πολλές φορές, αυτή η συνήθεια, ταιριάζει με τη νευρικότητα και το τρέμουλο στα πόδια. 
Όταν βρίσκεστε μαζί με κόσμο, προτιμάτε να μην μιλάτε αφού στην ουσία φοβάστε πως αυτό που θα πείτε δε θα είναι αρεστό στην παρέα ή στους συναδέλφους σας. 
Πιστεύετε ότι θα σας κοροϊδέψουν ή θα γελάσουν μαζί σας και επιλέγετε να μην εκτεθείτε. Αφού δεν έχετε εμπιστοσύνη στις ίδιες σας τις δυνάμεις, πώς περιμένετε να έχουν οι άλλοι;

3. Φτάνετε πάντα αργοπορημένοι

Μπορεί την πρώτη ή δεύτερη φορά να είναι κάπως αστείο ή και γοητευτικό, όμως είναι μια συνήθεια που δεν αρέσει σε κανέναν. Ούτε καν στα άτομα που αργούν οι ίδιοι! 
Δείχνει ένα άτομο αναξιόπιστο, που δεν μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες του και να σεβαστεί εκείνους που τον περιμένουν.

4. Είστε αναβλητικοί
Η αναβλητικότητα είναι ολόκληρο θέμα από μόνη της. 
Ας αρκεστούμε στο ότι τα άτομα που αναβάλουν συνεχώς τις υποχρεώσεις τους, δέιχνουν πως είναι ευθυνόφοβοι, αδύναμοι χαρακτήρες και αναξιόπιστοι αφού δεν μπορούν να δράσουν όταν και όπως πρέπει.

5. Λέτε ψέματα

Μπορεί να λέτε μικρά ή μεγάλα ψέματα αλλά στο τέλος ένα είναι σίγουρο, το ψέμα είναι ψέμα. 
Κανείς δεν συμπαθεί και δεν εμπιστεύεται έναν ψεύτη. 
Όποια και να είναι η κατάσταση που αντιμετωπίζετε, να θυμάστε πως τελικάόλοι προτιμούν την αλήθεια και τα σταράτα λόγια, όσο κι αν πικράνουν ή πονέσουν μερικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου