Σελίδες

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Εξομολογήσεις μιας παντρεμένης: σεξ μετά τον γάμο

Published Σεπτεμβρίου 28, 2015 by sofiaathanasiadou


 zeugari1

Eleni Bouchli.
Καλώς τους. Είδατε τον τίτλο και είπατε ωραίο θέμα άνοιξε αυτή. Σήμερα, παιδιά, είμαι αποφασισμένη να μιλήσουμε έξω από τα δόντια και να λύσω όλες τις απορίες των ελεύθερων κορασίδων ή των νεονύμφων που έχουν ακόμα το χέρι στο βάζο με το μέλι. Αλλά τι λέω, το αναγνωστικό μου κοινό είναι κατά 70% παντρεμένο με παιδί. Ξέρουν ήδη την απάντηση στο ερώτημα «υπάρχει σεξ μετά τον γάμο;»
Καταρχάς η ερώτηση που τίθεται είναι πολύ γενική. Γιατί άλλο είναι να είσαι παντρεμένος για ένα χρόνο και να μην έχεις παιδιά, άλλο είναι να είσαι παντρεμένος δύο χρόνια με ένα παιδί και άλλο είναι να είσαι παντρεμένος 4 χρόνια με δύο παιδιά. Όπως βλέπετε για να αυξάνονται τα χρόνια του γάμου μαζί με τα παιδιά, όλο και κάτι θα γινόταν κάτω από τα κλινοσκεπάσματα, ο σύρτης θα έμπαινε στην πόρτα, το καράβι στο λιμάνι και το πώμα στο μπουκάλι κ.ο.κ. Σίγουρα τα παιδιά δεν γίνονται με το να μυρίζεις τον κρίνο. Εκτός αν ο Κρίνος έχει ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ και διαβατήριο.  Θα χωρίσουμε, λοιπόν, το σεξ μετά τον γάμο σε κατηγορίες και θα τις αναλύσουμε.
1.Περίοδος του μελιού
Ας ξεκινήσουμε από τα μέλια. Τότε που ο μελισσούλος κυνηγάει συνεχώς τη μελισσούλα από λέλουδο σε λέλουδο. Ωραίες εποχές. Ξέγνοιαστες μπορώ να πω καθώς η γυμναστική του ζευγαριού κρατάει για ώρες χωρίς αντιπερισπασμούς. Η χαλάρωση που υπάρχει μεταξύ του ζεύγους σε όλα τα δωμάτια και έπιπλα του σπιτιού κάποια στιγμή οδηγεί στο μοιραίο!
Η ένδειξη αυτή δεν μπορεί να λέει ψέματα: Τεστ θετικόν!
Εντάξει, λοιπόν, η φύση έκανε τη δουλειά της και την έκανε καλά. Πάμε παρακάτω τώρα να δείτε τι σας έχω για μετά.
2. Σεξ στην εγκυμοσύνη
Στην εγκυμοσύνη υπάρχουν δύο ειδών έγκυες: οι «λυσσάρες» και οι «μη λυσσάρες».  Εντάξει, πώς εκφράζομαι έτσι, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Παίζουν βέβαια και οι ορμόνες τον ρόλο τους, αλλά ειδικά στις πρωτότοκες που «κάνουν ό,τι πει ο γιατρός» το σεξ μπορεί να αποτελέσει ξεχασμένη δραστηριότητα για μήνες και μήνες… Οπότε αυτές ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.
Οι γυναίκες όμως της πρώτης κατηγορίας, αναλαμβάνουν τον ρόλο του κυνηγού: είναι αυτές που κυνηγάνε τους άντρες τους με την κοιλιά τούρλα και ο άντρας που νομίζει ότι η φύση τον προίκισε με όργανο που φτάνει μέχρι την Κίνα, άβολα και αδέξια προσπαθεί να ικανοποιήσει την ορμονικά ανισόρροπη έγκυο χωρίς να τραυματίσει (στο μυαλό του) το μωρό. Εντάξει δεν είναι και η πιο κίνκι φαντασίωση αυτή. Το σεξ βοηθάει όμως —για όσες δεν το ξέρουν— στο τέλος της εγκυμοσύνης για να επέλθει ο τοκετός φυσικά! Μ’ ένα σμπάρο, δυο τριγώνια! Οπότε κορίτσια, αυτός που έβαλε το μωρό μέσα σας, έχει υποχρέωση και καθήκον να σας βοηθήσει να το βγάλετε!
3. Σεξ μετά την εγκυμοσύνη
Πώς μπορώ να περιγράψω την εικόνα που δεν μοιάζει ακριβώς με φαντασίωση, αλλά με ταινία τρόμου; Ξηρότητα, βυζιά που στάζουν γάλα, λίγη επιλόχειος από δω και από κει, κορμί θεϊκά πλασμένο με εναπομείνοντα κιλά της εγκυμοσύνης. Αλλά, τα αντιπαρέρχομαι όλα αυτά. Άλλωστε όλα στο μυαλό είναι. Αυτό που δεν είναι στο μυαλό και συμβαίνει όντως είναι ένα μωρό δεν προγραμματίζεται πότε θα κλάψει και πότε όχι, οπότε όλα πρέπει να γίνουν λίγο σε fast forward. Κομμένα τα προκαταρκτικά και τα ορεκτικά. Έχουμε και μωρό τώρα! Επίσης κομμένοι και οι θόρυβοι, τα αχ και βαχ. Στα μουγκά. Να μην ακούει και το παιδί που στο μυαλό των γονέων έχει την ακοή του Σούπερμαν και άνω.
4. Προς τη δεύτερη αναπαραγωγή
Σε κάποια στιγμή, το ζευγάρι ξαναβρίσκει ένα ρυθμό, το μωρό μεγαλώνει και κοιμάται καλύτερα. Επειδή έχουν ένα, επαναλαμβάνω (1), παιδί, μπορούν να ξεκλέψουν στιγμές. Με τον καιρό ξαναβρίσκουν τον ρομαντισμό τους και λαμβάνουν χώρα τα παρακάτω:
η φύση που μοναδικό σκοπό έχει την αναπαραγωγή του λαμπρού είδους μας,
μαζί με το τέκνο τους που τα κάνει λίμπα στο σπίτι χωρίς αδερφάκι
και κυρίως επειδή έχουν ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι στην αρχή να έχεις μωρό,
όμως πάνω απ’ όλα επειδή τους άρεσε η διαδικασία
ή εντάξει επειδή το ζευγάρι με παιδί γίνεται οικογένεια με την έλευση και του δεύτερου παιδιού,
έρχονται αντιμέτωποι με χαμόγελα ως τα αυτιά μετά τη διακαή προσπάθεια στο εξής αποτέλεσμα:
Τεστ θετικόν για δεύτερη φορά. ΤΩΡΑ έρχονται τα ωραία.
5. Σεξ μετά από δύο παιδιά
Θα αφήσω αυτή την παράγραφο κενή. Όχι, εντάξει πλάκα κάνω. Κάτι μπορεί να γίνει για τους καημένους τους γονείς που όταν ξυπνάει το ένα, κοιμάται το άλλο και τούμπαλιν. Κάποιες φορές που και τα δύο κοιμούνται ταυτόχρονα, φαίνεται ότι το σύμπαν συνωμώτισε, οπότε δεν χρειάζονται πολλές σάλτσες! Κατευθείαν στο ψητό! Μερικές φορές βέβαια, εκεί που πάνε να βάλουν τη μπουκιά στο στόμα, να σου το ουά. Άστο, φιλαράκι… Την επόμενη φορά. Αφού βλέπεις προτεραιότητα έχουν τα παιδιά.
Γενικά το σεξ στο ίδιο σπίτι με δύο μικρά ζωηρά παιδιά που η αλήθεια είναι όλη τη μέρα φροντίζουν να κουράζουν εσένα αντί να κουράζονται τα ίδια (πώς γένεται αυτό;), μοιάζει λίγο με Τζόκερ. Θα σου κάτσει, δεν θα σου κάτσει, κάπως έτσι! Απλά επειδή σου κάθεται μια στο τόσο, το σκηνικό μοιάζει λίγο με ηφαιστειακή έκρηξη. Λίγο και καλό.
Υπάρχουν βέβαια και ζευγάρια που το κάνουν με ξυπνητήρι! (Εσύ, που διαβάζεις ξέρεις!)
Τελικά, ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα τόση ώρα;
Σοβαρά τώρα… Το σεξ βοηθάει το ζευγάρι να είναι ήρεμο στην καθημερινότητά του. Φέρνει μια ισορροπία συναισθηματική και ψυχική. Δένει περισσότερο τη σχέση όπως η ζάχαρη δένει το σιρόπι. Όμως το ζευγάρι δεν πρέπει να το έχει ως αυτοσκοπό μετά την έλευση ειδικά των παιδιών. Αυτό που πρέπει να έχει ως αυτοσκοπό και να μην το ξεχνά είναι να φλερτάρει ο ένας τον άλλο. Γιατί με τις δουλειές, τα παδιά, τις υποχρεώσεις και τη ζωή που αλλάζει ο χρόνος που μένει για χαλάρωση είναι ολοένα και πιο λιγοστός. Όμως όταν έχεις δημιουργήσει ένα καλό κλίμα στη σχέση σου, ικανοποιείσαι με την αγάπη και την τρυφερότητα και η ζωική ορμή που αποτελούσε τη βασική κινητήρια δύναμη στα 20 σου χρόνια, μπαίνει πια σε δεύτερο πλάνο. Το σαρκικό κομμάτι της σχέσης θα έρθει και αυτό, αλλά θα δυναμώνει και θα γίνεται πιο όμορφο, όταν το ζευγάρι φροντίζει τη σχέση του στην καθημερινότητά του και δεν την αφήσει να μαραθεί από τη ρουτίνα.
Make sex, not war, my friends! Αλλά κυρίως κάντε παιδιά. Είναι ωραία η διαδικασία.
Όση ώρα έγραφα το κείμενο άκουγα αυτό:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου