Σελίδες

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Όταν δεις έναν άστεγο μπροστά από ένα εστιατόριο τι θα κάνεις και τι θα πεις στο παιδί σου;

Ένα 5χρονο αγοράκι συγκίνησε τους πάντες σε ένα κατάστημα εστίασης καθώς ζήτησε από τη μητέρα του να αγοράσουν γεύμα σε έναν άστεγο. Δείτε τι ακολούθησε. 


Όταν δεις έναν άστεγο μπροστά από ένα εστιατόριο τι θα κάνεις και τι θα πεις στο παιδί σου;

A young boy brought a restaurant to tears when he begged his mother to buy a homeless man some food.

Joseph saying a prayer with the homeless man before
he eats his food (Picture: Ava Faulk)
Η Ava Faulk από το Prattville στην Alabama έπρεπε να απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις στο 5χρονο γιο της. Ωστόσο αποδείχτηκε ότι οι απαντήσεις του γιου της ήταν καλύτερες.
Η Faulk και ο γιος της, Josiah Duncan, έτρωγαν ένα γεύμα στο τοπικό Waffle House όταν είδαν έναν άστεγο να στέκεται έξω από το εστιατόριο. Όταν το παιδί είδε ότι ο άνδρας δεν ήταν καθαρός άρχισε να ρωτά τη μητέρα του διάφορα.
Η Ava του εξήγησε ότι ο άνδρας ήταν άστεγος αλλά το παιδί δεν κατάλαβε τι σήμαινε αυτό. Όταν του εξήγησε αναλυτικότερα η μητέρα του ο Josiah είπε ότι ήταν πιο προβληματισμένος γιατί ο άνδρας έδειχνε πεινασμένος και αμέσως πρότεινε στη μητέρα του να του αγοράσουν ένα γεύμα.

Τον κάλεσαν μέσα λοιπόν και κάθισε στο τραπέζι. Ενώ κανείς δεν του έδινε σημασία ο Josiah όρμησε πάνω του και τον ρώτησε αν θέλει μενού γιατί όπως του είπε '' κανείς δεν μπορεί να παραγγείλει αν δεν δει το κατάλογο''.
Ο άνδρας παρήγγειλε κάτι αρκετά φθηνό αλλά η Ava του είπε ότι μπορεί να αγοράσει οτιδήποτε θέλει, τότε ο άστεγος της απάντησε '' Μπορώ να έχω μπέικον;'' και εκείνη του απάντησε να πάρει όσο μπέικον θέλει.
 
Έπειτα το αγοράκι έκανε κάτι που συγκίνησε όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο. Ζήτησε να πει την προσευχή με τον άνδρα και τότε όλοι όσοι ήταν στο εστιατόριο προσευχήθηκαν παρέα.
Η μητέρα του αγοριού δήλωσε σχετικά με το συμβάν: ''Το ότι είδα το γιο μου να συγκινεί το κόσμο που βρισκόταν στο εστιατόριο θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα μου σαν γονιός και θα το θυμάμαι για πάντα''.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου