Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Πώς θα κάνετε τα παιδιά σας να χαμογελάνε στις δύσκολες μέρες που περνάμε…

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ  ΤΗΝ 
cute-kids-high-definition-wallpaper-for-desktop-background-download-cute-kids-images
Περνάμε δύσκολες ώρες και αυτές τις ημέρες μας λείπει το χαμόγελο.
Δεν γίνεται να αφήνετε μία μέρα να περάσει χωρίς να φέρετε στα παιδιά σας το χαμόγελο.Ότι και να συμβαίνει πρέπει να δώσετε στα παιδιά σας το χαμόγελο γιατί τα παιδιά επηρεάζονται πιο πολύ από όλους.
Πώς;Υπάρχει τρόπος.
Αρχικά πείτε τους ένα αστείο.Δεν χρειάζεται να είναι κάτι επιτηδευμένο αλλά κάτι έξυπνο για να κάνετε τα παιδιά σας να χαμογελάσουν.
Κάντε τους ένα κοπλιμέντο. Όταν κάποιος δεν είναι καλά ψυχολογικά τότε πείτε του έναν καλό λόγο και θα δείτε πως θα νιώσει καλύτερα.
Φτιάξτε τους το αγαπημένο τους φαγητό.Δεν είναι ανάγκη να είναι κάτι ακριβό αλλά κάτι που θα κάνετε για εκείνους , θα το απολαύσετε παρέα και θα τους κάνετε να χαμογελάσουν.
Πείτε τους ότι είστε περήφανοι για αυτά. Τα παιδιά χρειάζονται να ακούσουν πως πιστεύετε σε εκείνα και πως θα είστε κοντά τους ότι και να συμβεί.
Ακούστε αυτό που έχουν να σας πουν.Ακούστε χωρίς να διακόπτετε αυτό που θέλουν να σας πουν.Από τις ανησυχίες τους μέχρι τα παράπονά τους.
Ενθαρρύνετέ τα.Ακόμη και αν έχουν αρνητική ψυχολογία και σκέφτονται αρνητικά για όσα συμβαίνουν γύρω μας, εσείς σαν γονείς πρέπει να ενθαρρύνετε και να τους δίνετε κουράγιο.
Τέλος πως περιμένετε να χαμογελάσουν αν δεν χαμογελάτε; Χαμογελάστε τους και κάντε τους να νιώσουν όμορφα.
Χαμογελάστε!!!!
babyradio.gr- Κατερίνα Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου