Σελίδες

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Μπαμπάς… ο σούπερ ήρωας στη ζωή κάθε παιδιού!

Τα παιδιά αναπτύσσουν μια διαφορετικού τύπου αγάπη με το μπαμπά τους, αλλά το ίδιο βαθιά και αληθινή με αυτή της μαμάς. Δεν είναι τυχαίο, μιας και ο μπαμπάς «συμπληρώνει» αρμονικά τη μαμά. Ας δούμε τους λόγους…
Χρόνια Πολλά Μπαμπά!
 
 

• Ο καλύτερός μου φίλος είναι ο μπαμπάς μου!
Για έναν μαγικά ανεξήγητο λόγο οι μπαμπάδες είναι πάντα πρόθυμοι να παίξουν με τα μικρά τους ποδόσφαιρο με τις ώρες ή να κάνουν ατελείωτες συζητήσεις. Έτσι τα παιδιά τείνουν να τους νιώθουν λιγότερο «γονείς» και περισσότερο φίλους. Είτε αγόρι είναι το παιδί, είτε κορίτσι αναπτύσσει μια υπέροχη σχέση εμπιστοσύνης με το μπαμπά, μιας και είναι ο άνθρωπος που μπορεί να δώσει λύση σε κάθε του πρόβλημα.

• Ο μπαμπάς δεν γκρινιάζει ποτέ!
Οι μπαμπάδες τις περισσότερες φορές τείνουν να είναι λιγότερο αυστηροί από τις μαμάδες. Αυτό συμβαίνει γιατί δε μπορούν με τίποτα να αντισταθούν σε 2 ματάκια που τους κοιτούν όλο παράπονο και τους ζητούν να παίξουν ή να δουν τηλεόραση για λίγο ακόμα… Έτσι, σπάνια γκρινιάζουν στα μικρά τους αγγελούδια και τους κάνουν τις περισσότερες φορές όλα τα χατίρια!

• Ο μπαμπάς πάντα γελάει!
Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι μπαμπάδες βρίσκουν την πιο αστεία πλευρά τους και κάνουν πλάκα. Είναι απίστευτα δυνατοί κι αντί να λυγίσουν μπροστά στις δυσκολίες, απλά κλείνουν το μάτι και γελούν μαζί τους. Θα πουν ένα ανέκδοτο όταν έχει σπάσει η αγαπημένη κούκλα της κόρης τους ή θα σκάσουν στα γέλια όταν ξεφουσκώσει η μπάλα του γιου τους πριν την προπόνηση στο ποδόσφαιρο. Και τα παιδιά αμέσως θα τους μιμηθούν, αποφορτίζοντας με τον τρόπο αυτό τα συναισθήματά τους.

• Ο μπαμπάς, μου δίνει πάντα τις καλύτερες συμβουλές!
Οι μπαμπάδες μπορούν μέσα στα πρώτα πέντε λεπτά που θα τους πει το μικρό τους το πρόβλημα που έχει, να του προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση. Έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν με μοναδικό τρόπο τις λέξεις και να εξάγουν το καταλληλότερο συμπέρασμα. Κι αλήθεια είναι ότι όσο ακούμε τους μπαμπάδες μας, τα πράγματα πάνε καλύτερα…

• Ο μπαμπάς μου όλο μαστορεύει!
Ένα ακόμα προτέρημα των μπαμπάδων είναι ότι μπορεί να φτιάξει κυριολεκτικά ό,τι έχει σπάσει. Από το σωλήνα στο νεροχύτη που χάνει νερό, τη λάμπα που θέλει αλλαγή και το ράφι της βιβλιοθήκης που έσπασε, μέχρι το στήσιμο της… σκηνής που θέλει το μικρό τους να βάλει στο μπαλκόνι για να κάνει camping! Οι μπαμπάδες γεννιούνται γνωρίζοντας πώς να κάνουν και την παραμικρή δουλειά στο σπίτι. Κανείς δεν ξέρει πώς. Απλά το κάνουν!

Η σχέση ενός μπαμπά με το παιδί δημιουργείται κυριολεκτικά από το μηδέν. Το μωρό μεγαλώνει για 40 εβδομάδες μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς κι έτσι της δίνεται η ευκαιρία να συνειδητοποιήσει ένα μέρος αυτού που θα συμβεί… Ο μπαμπάς, όμως, το βλέπει ξαφνικά μπροστά του! Τρομάζει στην ιδέα της αγκαλιάς, του φαίνεται ένα μικρό κι απίστευτο θαύμα και πιστεύει πως αν το αγγίξει θα σπάσει. Όμως σιγά σιγά αρχίζει να δένεται όλο και περισσότερο μαζί του. Το κρατάει στα χέρια του, το κάνει μπάνιο, του διαβάζει παραμύθια, παίζουν… Ένας καινούριος κόσμος ανοίγεται μπροστά του. Μια αγάπη πιο δυνατή από κάθε άλλη που έχει συναντήσει στη ζωή του. Μια αγάπη ανιδιοτελής. Μια αγάπη παντοτινή… Για όλους αυτούς τους λόγους, με μία ιδιαίτερη κάρτα από τα Pampers λέμε σε όλους τους σούπερ ήρωες μπαμπάδες όλου του κόσμου, αλλά κυρίως στον δικό μας… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΜΠΑ!!!
Κάντε "κλικ" πάνω στην καρδιά για να δείτε την κάρτα...
PAMPERS
http://www.happymom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου