o-CONFIDENT-LOOKING-OLDER-WOMAN-facebookΟι γυναίκες έχουν πολλές ευθύνες: πρέπει να κάνουν δουλειές, να ντύνονται όμορφα, να μαγειρεύουν, να γεννάνε, να φροντίζουν τα παιδιά, να θηλάζουν και να είναι μόνιμα απασχολημένες. Όλοι  έχουν απαιτήσεις από τις γυναίκες και θέλουν να κάνουν τα πάντα στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα να είναι ντυμένες στην τρίχα και να έχουν υπέροχα μαλλιά και να είναι πάντα περιποιημένες.
Έχουν να πάνε στην δουλειά τους και παράλληλα να πάνε τα παιδιά στον γιατρό όταν αρρωσταίνουν και να πάνε και να πάρουν τους βαθμούς τους  από το σχολείο.
Όλα αυτά θα μπορούσαν να προκαλούν άγχος σε οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο αλλά όχι σε μια γυναίκα.Ακόμη όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι λόγος να σταματήσουν την δουλειά τους και να μείνουν στο σπίτι. Όχι όμως μια γυναίκα. Μια γυναίκα μπορεί και θέλει να τα κάνει όλα αυτά γιατί την κάνουν χαρούμενη. Γιατί απλά μπορεί  να τα καταφέρει αρκεί να προσπαθήσει.
Θέλει να φροντίζει τα παιδιά της γιατί και εκείνα την χρειάζονται.
Εξ’ άλλου λένε πως «τα παιδιά είναι κολλημένα στην φούστα της μαμάς τους» και όχι στον μπαμπά τους. Μάλλον κάποιος λόγος θα υπάρχει.
 Είμαστε περήφανες που  μεγαλώνουμε και γινόμαστε σοφότερες. Είμαστε όμορφες ακόμη και αν έχουμε παραπάνω κιλά ή αν δεν έχουμε πάει κομμωτήριο γιατί είμαστε πολύ απασχολημένες. Μπορεί να κλαίμε πιο εύκολα και να είμαστε πιο ευαίσθητες από τους άντρες αλλά αυτή είναι και η γοητεία μας.
Είμαστε περήφανες που είμαστε γυναίκες. Δεν πρέπει  να θυμόμαστε τις γυναίκες μια φορά τον χρόνο.
Κάθε μέρα πρέπει να είναι η ημέρα της γυναίκας…
babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα