Σελίδες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

Published Φεβρουαρίου 18, 2015 by sofia athanasiadou




Η δύναμη της ψυχής από εμένα την SuperMom Τίνα για όλες εσάς….
Καθημερινά παρατηρούμε τους ανθρώπους γύρω μας να παλεύουν με διάφορα προβλήματα που τους ταλανίζουν. Άλλοι επειδή έχουν δυσκολίες οικονομικές, άλλοι γιατί είναι άνεργοι, άλλοι λόγω χωρισμού, άλλοι επειδή έχουν κατάθλιψη.
Ειδικά οι τελευταίοι που έχουν ψυχολογικά προβλήματα είναι και αυτοί που περνάνε τις χειρότερες καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίζουν καθημερινώς.
Υπάρχουν στιγμές που απλά θες να βγεις μια βόλτα και να το αναβάλλεις, υπάρχουν στιγμές που θες να κοιμάσαι συνέχεια και σε συνδυασμό με τον χωρισμό είναι ότι χειρότερο.
Ίσως να είναι και όλα μέσα στο μυαλό και απλά πρέπει να βρεις την δύναμη που κρύβεις μέσα σου, όπως την βρήκα και εγώ. Είναι μια ισχυρή δύναμη που σου δίνει την θέληση για να προχωρήσεις παρακάτω, να σταθείς στα πόδια σου και να πεις «Είμαι ακόμα εδώ και απλά έκανα λάθος επιλογές».
Μην αφήνετε τον εαυτό σας να πέφτει στα πατώματα για τίποτα, αντιμετωπίστε όλες σας τις δυσκολίες και να μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, γιατί σας πάει…!!!

Πηγή : Notanotherbarbie.gr/dynami-psyxis/
http://supermomrocks.me/2015/02/18/%CE%B7-%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%B7%CF%83/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου