Σελίδες

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΙΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ- ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΕΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ

Published Ιουλίου 21, 2015 by sofiaathanasiadou


μητερα-σωζει-το μωρο-από-φωτια

Το Μάρτιο του 2013 σε μία μικρή συνοικία του Μπρόνξ της Νέας Υόρκης άρπαξε φωτιά σ’ ένα από τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας. Ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική αλλά ο καπνός είχε προλάβει να εισχωρήσει στα διαμερίσματα βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των ενοίκων.
Η Λένα, μαμά του 7 μηνών γιου της Halli, χωρίς δεύτερη σκέψη κρέμασε το παιδί της από τον πέμπτο όροφο προκειμένου να του εξασφαλίσει καθαρό οξυγόνο για να μην πεθάνει από ασφυξία. Κρατώντας το, έξω από το παράθυρο με όση δύναμη της είχε απομείνει πίστευε μέχρι και την τελευταία στιγμή σε ένα θαύμα.
Η εγκλωβισμένη οικογένεια προσπαθούσε για αρκετή ώρα να κρατηθεί ζωντανή αναπνέοντας αναθυμιάσεις και εξοικονομώντας το λιγοστό αέρα που έμπαινε μέσα από τα κάγκελα.
Τελικά σώθηκαν όλοι με την επέμβαση της πυροσβεστικής.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε από διπλανό κτήριο και κατατάσσεται πρώτη με διαφορά ως η καλύτερη φωτογραφία του 2013.
Η εκπληκτική αυτή εικόνα έχει συγκλονίσει όλη την Αμερικάνικη κοινότητα. Κάθε άνθρωπος ξεχωριστά υποκλίθηκε μπροστά σε αυτή τη μάνα που με κίνδυνο τη ζωή της θέλησε να προστατεύσει το μωρό της κάτω από αντιξοότατες συνθήκες.
Η μητρική φύση είναι μαγική κι όλες οι μαμάδες του κόσμου διαθέτουν τέτοια δύναμη που όμοια της δεν υπάρχει. Σε κάθε φουρτούνα της ζωής υπάρχει ένας άνθρωπος που θα σε σκεπάσει με τα αγγελικά φτερά του και θα σε απαλλάξει από κάθε κακό, ακόμα κι αν του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.
 Γιατί η μάνα είναι ΖΩΗ! 
Νικολέτα…

Πηγή: www.familysland.gr

http://supermomrocks.me/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου