Σελίδες

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ήρθε η ώρα να δώσετε χρόνο στον γάμο σας…

Published Ιουλίου 14, 2015 by sofiaathanasiadou


242789__romantic-couple-in-the-park_p
Έχει περάσει καιρός από τότε που βρεθήκαμε μαζί εγώ και ο άντρας μου από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας.
Λατρεύω το παιδί μας αλλά είναι φορές που απλά προσεύχομαι να περάσω έστω και λίγο χρόνο μόνη μου με τον άντρα μου χωρίς να έχω να πακετάρω πάνες, γάλα, μπιμπερό  κλπ.
Αφήσαμε λοιπόν το παιδί μας στην γιαγιά  και βγήκαμε οι δυο μας. Πήγαμε να φάμε και αρχίσαμε να μιλάμε ο ένας στον άλλο για διάφορα πράγματα αλλά υπό 2 όρους:Κανένα θέμα δεν θα περιελάμβανε το παιδί μας και δεν θα διέκοπτε ο ένας τον άλλο.
Απλά μιλούσαμε γιατί είχαμε τόσο καιρό απλά να συζητήσουμε χωρίς να μας απασχολεί κάτι άλλο. Χρειαζόμασταν να είμαστε μαζί , συγκεντρωμένοι ο ένας στον άλλο  και στον γάμο μας.
Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε κάτι ο ένας για τον άλλο που και που χωρίς κανέναν άλλο και μακριά από το παιδί μας. Ή θα προσπαθήσουμε να κερδίζουμε την επικοινωνία ή θα ξαναχάσουμε την επικοινωνία μας για πάντα.
Ας το παραδεχτούμε:Η ζωή μας  είναι πολυάσχολη.Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε  ήταν η τελευταία φορά που ένιωσα τόσο ελεύθερα όπως σήμερα .Αξίζει κάθε ζευγάρι να κάνει αυτό που το γεμίζει καλύτερα:Μαθήματα χορού, μαγειρικής,camping ή απλά ένα δείπνο και μια ταινία.Το μόνο που λείπει είναι να ξαναερωτευτείτε από την αρχή.
Δεν παίζει ρόλο αυτό που θα κάνετε αλλά ότι θα έχετε ο ένας τον άλλο.Προτεραιότητά σας είναι το παιδί αλλά είναι και ο γάμος σας.Αν θέλετε να έχετε έναν χαρούμενο και ευτυχισμένο γάμο απλά δοκιμάστε το.
babyradio.gr– Άννα Κ.
Πηγή: babyradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου